Välkommen till
Åkesson Fastighetsförvaltning

Åkesson Fastighetsförvaltning

Åkesson Fastighetsförvaltning är ett företag som drivs av passion. En passion att förädla, att utveckla och att ställa allt till rätta.

Vi gillar utmaningar och förvärvar gärna fastigheter med utvecklingspotential, fastigheter med eftersatt underhåll, fastigheter som går att utveckla, renovera och bygga om. Det genuina, traditionella och beprövade är viktigare än det moderna tänket om själlös effektivisering.

När vi renoverar satsar vi aktivt på att använda material som minskar risken för allergier, helst material helt utan kemikalier. Stegljudsmattor av återvunnet lin, i stället för plastbaserade material, är ett exempel. Ett annat är att vi återvinner och renoverar de gamla dörrarna av massivt trä i stället för att byta ut dem mot dörrar i moderna material vid renoveringar.

Vi arbetar dessutom gärna med lokala byggare som delar samma passion för sitt arbete som vi gör och köper sällan en färdig entreprenad utan jobbar helst med byggprocesser där vi själva tar ett stort ansvar.

Mer än bara Fastighetsförvaltning

Vi som driver Åkesson Fastighetsförvaltning heter Jonas och Carina Åkesson. Vi är ett mindre familjeägt företag som i mer än 20 år ägt och förvaltat fastigheter runt om i Skåne.

För oss är det viktigt att ha en nära, bra relation med våra hyresgäster. Vi vill att de ska trivas och stanna länge. Därför satsar vi mycket tid på att de ska få ett bekvämt och fördelaktigt hyrande hos oss.

Vårt team!

Jonas Åkesson

VD, Partner

Carina Åkesson

Ekonomi, Partner

Alexander Borg

Vaktmästare

Charlie

Partner